ЗАКОРДОННИЙ ДОСВІД ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ СИСТЕМ СТРАХУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР - Александрова, Марія Михайлівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--> Систематизовано закордонний досвід проведення страхування, розвитку моделей і програм страхування та сільськогосподарських культур з метою удосконалення та розвитку системи страхування сільськогосподарських культур в Україні. <!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->