ПІДПИСАННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ЗВІТНОСТІ В УМОВАХ АУТСОРСИНГУ: ПРОБЛЕМИ ПРАКТИКИ ГОСПОДАРЮВАННЯ - Скакун, Людмила Степанівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто основні проблемні питання підписання звітності суб’єктів господарювання при використанні бухгалтерського аутсорсингу. Практичне спрямування статті та результати проведених наукових досліджень, надали змогу окреслити шляхи вирішення зазначених проблемних питань.