МЕТОДИКА ОЦІНКИ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Майданевич, Петро Миколайович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті розглянуто сутність інвестиційної привабливості, визначено основні фактори впливу на неї, обґрунтовано методику оцінки інвестиційної привабливості аграрних підприємств.