ЕКОНОМІЧНІ ТА ПРАВОВІ АСПЕКТИ НЕПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ - Глущук, Олена Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Проаналізовано сутність поняття “неплатоспроможність” та суміжних з ним понять, а також визначено ключові моменти, що необхідно закладати в розуміння сутності досліджуваної дефініції.