ОСОБЛИВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ТУРОПЕРАТОРІВ І ТУРАГЕНТІВ: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ - Богданова, Жанетта Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Визначено особливості діяльності суб’єктів туристичної галузі,а також наведено основні фактори, що впливають на організацію та методику бухгалтерського обліку діяльності туристичних підприємств.