НАРИСИ ПРОБЛЕМ ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ: АКТУАЛЬНІСТЬ ДОСЛІДЖЕННЯ - Бутинець, Тетяна Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Необхідність подолання виявлених суперечностей зумовлює мету статті, яка присвячена висвітленню сучасного стану, розвитку контролю у практиці та сфері наукових досліджень.