СКЛАДОВІ ЕЛЕМЕНТИ СИСТЕМИ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В РОЗРІЗІ ОПЕРАЦІЙ З АМОРТИЗАЦІЇ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ - Щирська, Ольга Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Основні засоби формують матеріально-технічну базу підприємства. Чітке окреслення складових елементів внутрішнього контролю надасть змогу підприємству своєчасно отримувати поточну інформацію щодо відповідності здійснення амортизаційних відрахувань та правильності відображення операцій з амортизації основних засобів в обліку.