ПРІОРИТЕТНІ СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМКИ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ - Череп, Олександр Григорович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено сутність інноваційної діяльності та основні класифікаційні ознаки ризиків в процесі такої діяльності. Визначено взаємозв’язок інноваційної і інвестиційної діяльності. Запропоновано пріоритетні напрямки інвестиційної діяльності промислових підприємств.