ПОРІВНЯЛЬНИЙ АСПЕКТ ОБЛІКУ ЗАБОРГОВАНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ЗА П(С)БО ТА МСФЗ (IAS) - Хомик, Павло Миколайович; Кулик, Марія Андріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті здійснено порівняння національних положень стандартів та міжнародних в частині регулювання обліку дебіторської та кредиторської заборгованості.