РОЗВИТОК ОЦІНКИ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - Супрунова, Ірина Валеріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Дослідити понятійний апарат оцінки в бухгалтерському обліку в частині трактування понять “вартісне вимірювання”, “оцінка в бухгалтерському обліку”, “незалежна оцінка”, “облікова оцінка”, “калькулювання”, “таксування”.