ІНВЕСТИЦІЇ ВЕНЧУРНИХ ФОНДІВ (VENTURE CAPITAL ТА PRIVATE EQUITY) В КРАЇНАХ ЦЕНТРАЛЬНОЇ І СХІДНОЇ ЄВРОПИ: ПРИКЛАД ПОЛЬЩІ ТА УКРАЇНИ - Солома, Анджей (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті проведено аналіз розміру, структури та джерел фінансування інвестицій фондів VC/PE в Польщі і в Україні. Підчас аналізу даних використано публікації Польської Спілки Капітальних Інвесторів та рапорти Європейської Спілки Venture Capital/ Private Equity.