НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ СКЛАДОВИХ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ В АСПЕКТІ ВІДОБРАЖЕННЯ МОНЕТАРНИХ АКТИВІВ - Скоробогатова, Вікторія Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Побудовано структуру облікової політики щодо монетарних і змішаних активів з врахуванням вимог бухгалтерського обліку.