ПОНЯТТЯ “ВІДХОДИ”: ПРАВОВИЙ, ЕКОНОМІЧНИЙ ТА ОБЛІКОВИЙ ПІДХОДИ - Пікінер, Вікторія Віталіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено підходи до трактування сутності поняття “відходи” з правової, економічної та облікової точок зору. Запропоновано уточнення цього визначення з метою удосконалення методики бухгалтерського обліку відходів та операцій з ними на промислових підприємствах.