ЛІЗИНГ В СИСТЕМІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: ЕКОНОМІЧНИЙ ЗМІСТ ТА ЗНАЧЕННЯ В УМОВАХ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ - Ніколаєва, Світлана Петрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено сутність лізингу як економічний категорії на основі чого обґрунтовано його багатоаспектність та визначено сфери його функціонування. Обґрунтовано міждисциплінарні зв’язки лізингу з економічними та правовими науками. Систематизовано сучасні концепції лізингу, визначено його функції в сучасних умовах господарювання.