МИКОЛА ГРИГОРОВИЧ ЧУМАЧЕНКО – ТВОРЕЦЬ СВІТУ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Малюга, Наталія Михайлівна; Давидюк, Тетяна Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
В статті відображено основні етапи наукової діяльності вченого-економіста, доктора економічних наук, професора Миколи Григоровича Чумаченко, а також спогади про нього.