ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ОРГАНІЗАЦІЮ ТА ВЕДЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В ЛІКВІДАЦІЙНИЙ ПЕРІОД - Лайчук, Світлана Михайлівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено коло суб’єктів, відповідальних за організацію та ведення бухгалтерського обліку в ліквідаційний період підприємства. Виділено перелік порушень, пов’язаних з ліквідацією та банкрутством, за якими ці суб’єкти можуть бути притягнуті до відповідальності.