АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОЦІНКИ ВАРТОСТІ ПІДПРИЄМСТВА: АНАЛІЗ ПРАКТИКИ ЗАРУБІЖНИХ КОМПАНІЙ - Лаговська, Олена Адамівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Здійснено дослідження підходів до оцінки вартості підприємства, що використовуються провідними зарубіжними консалтинговими компаніями.