ВДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ РИЗИКОМ ЛІКВІДНОСТІ КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ - Кущик, Анатолій Петрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті розглядаються елементи та послідовність управління банківськими ризиками, зокрема ризиком ліквідності, що безпосередньо впливають на діяльність банку; та досліджуються методи оцінки і управління даним ризиком для проведення ефективної політики банку.