ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК ПОНЯТЬ ФАКТУ ТА ПОДІЇ У БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - Кулікова, Наталія Тарасівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Проаналізована смислова подібність та відмінність понять факту та події; підкреслено онтологічну природу події та гносеологічну природу факту; обґрунтовано некоректність вживання терміну “подія” у бухгалтерському обліку.