ЯКІСТЬ НАУКОВОЇ МОВИ НАУКИ БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК – ОДНА З ІНТЕГРАЛЬНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ЯКОСТІ ДОСЛІДЖЕНЬ - Козлова, Марія Олегівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті наведено окремі критерії якості наукових досліджень у науці бухгалтерський облік. Сформульовано перелік недоліків, що знижують якість наукових праць в сфері науки бухгалтерський облік. Розкрито проблему здійснення “зловживань в науці” як негативну тенденцією розвитку науки бухгалтерський облік. Якість наукової мови науки бухгалтерський облік позиціонується як одна з ключових інтегральних характеристик якості досліджень.