БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ВИТРАТ ПО ОПЕРАЦІЯХ З АТМОСФЕРНИМ ПОВІТРЯМ: РАХУНКИ ТА ПОДВІЙНИЙ ЗАПИС - Кірейцева, Ганна Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Виявлено основні проблеми організації та ведення бухгалтерського обліку екологічних витрат по операціях з атмосферним повітрям. Запропоновано систему аналітичних рахунків для відображення цих витрат; наведено перелік можливих господарських операцій за допомогою подвійного запису.