СУТНІСТЬ НАКЛАДНИХ ВИТРАТ: ОБЛІКОВІ АСПЕКТИ - Іванюта, Олексій Володимирович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто підходи до визначення накладних витрат і особливостей їх відображення в бухгалтерському обліку для задоволення управлінських потреб.