ОБЛІК ОПЕРАЦІЙ З ФІНАНСОВИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ: ПИТАННЯ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ - Здреник, Василь Степанович; Рафальська, Наталія Олександрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто питання організації бухгалтерського обліку фінансових інвестицій вчастині формування Наказу про облікову політику підприємства.