СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНА ДІЯЛЬНІСТЬ: ПОНЯТТЯ, СКЛАДОВІ ТА ПЕРЕДУМОВИ ВІДОБРАЖЕННЯ У СИСТЕМІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Жиглей, Ірина Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
В статті визначено поняття та основні складові соціально відповідальної діяльності суб’єкта господарювання та відображено заходи для задоволення інтересів внутрішніх груп заінтересованих осіб на основі інформації, що формується у системі бухгалтерського обліку.