ТРАНСФОРМАЦІЯ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ: ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД - Грищенко, Оксана Олександрівна; Головко, Михайло Йосипович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено особливості трансформації банківських систем в країнах центральної та східної Європи. Визначено перспективи розвитку банківських систем.