НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ВИТРАТ У БУДІВНИЦТВІ - Римар, Галина Адамівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Сформовано п’ятирівневу структуру законодавчого регулювання бухгалтерського обліку у будівництві; проаналізовано основні нормативно-правові акти, що регулюють облік витрат у будівництві; здійснено порівняння положень П(С)БО 16 та ПКУ, П(С)БО 18 та МСБО 11.