СУБ’ЄКТИ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В СТРАХОВИХ КОМПАНІЯХ - Прокопенко, Жанна Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглядаються проблемні питання визначення повноважень суб’єктів внутрішнього контролю в страхових компаніях. Визначено перелік суб’єктів внутрішнього контролю страховика залежно від форм контролю та визначено цілеспрямованість такого контролю.