НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ УТИЛІЗАЦІЇ ТАРИ - Михалків, Алла Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено вітчизняну нормативну базу щодо операцій з утилізації тари, виявлено проблемні аспекти регулювання даних операцій.