ОСОБЛИВОСТІ ТА ЗНАЧЕННЯ ДОГОВОРУ ПРО СПІЛЬНУ ДІЯЛЬНІСТЬ В ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ЗДІЙСНЕННІ СПІЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ БЕЗ СТВОРЕННЯ ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ - Куришко, Людмила Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Встановлено значення договору про спільну діяльність в організації та здійсненні спільної діяльності, розглянуто взаємозв’язок умов договору про спільну діяльність з її відображенням в бухгалтерському обліку. Шляхом дослідження статистичних даних та аналізу судових рішень виявлено основні причини виникнення суперечностей між сторонами договору про спільну діяльність.