ПЕРЕХІД ДО МІЖДИСЦИПЛІНАРНИХ ТА ТРАНСДИСЦИПЛІНАРНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ: ТЕНДЕНЦІЯ ЧИ ЗАКОНОМІРНІСТЬ РОЗВИТКУ НАУКИ БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК? - Козлова, Марія Олегівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті обґрунтовано, що перехід до міждисциплінарних та трансдисциплінарних досліджень є закономірним у процесі розвитку бухгалтерського обліку як науки.