ГРОШОВІ ПОТОКИ ПІДПРИЄМСТВА: СУТНІСТЬ І КЛАСИФІКАЦІЯ - Заремба, Євген Михайлович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено теоретичні аспекти сутності грошових потоків і їх класифікації.