ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ЗДІЙСНЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ НА КОМІСІЙНИХ ТОРГОВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Дроздова, Олена Григорівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
В статті розглянуто організацію та здійснення внутрішнього контролю на комісійних торговельних підприємствах з врахуванням особливостей здійснення такої форми торгівлі.