НОРМАТИВНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ В УМОВАХ ЛОГІСТИЧНОГО ПІДХОДУ ДО ЇХ УПРАВЛІННЯ - Гусак, Людмила Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено стан нормативного забезпечення внутрішнього контролю виробничих запасів в умовах логістичного підходу до їх управління. Запропоновано модель внутрішнього контролю виробничих запасів. Розроблено трирівневу системи внутрішніх нормативних актів, що сприятиме взаємодії системи контролю з іншими підсистемами управління запасами та забезпечить впорядкування контрольних дій.