КОМП’ЮТЕРИЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ БЕЗГОТІВКОВИХ РОЗРАХУНКІВ - Гончарук, Михайло Олександрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті розглянуто особливості функціонування дистанційних систем керування банківськими рахунками, визначено переваги та недоліки таких систем, окреслено особливості їх інтеграції з бухгалтерським програмним забезпеченням. Виявлено особливості електронного документообороту при здійсненні безготівкових розрахунків через системи “Клієнт-Банк” та “Інтернет-Банк”.