ПРОБЛЕМИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ БРАКОВАНОЇ ПРОДУКЦІЇ, ВИСВІТЛЕНІ В НАУКОВИХ ПРАЦЯХ - Боднар, Ореста Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено основні проблемні питання бракованої продукції, висвітлені в наукових працях, на основі чого проведено критичний аналіз та надано пропозиції з удосконалення виявлених проблем.