ЗАКОНОДАВЧЕ ТА НОРМАТИВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ АМОРТИЗАЦІЇ - Щирська, Ольга Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто проблеми неузгодженості у трактуванні понять “амортизація”, “знос” та “зношення” у нормативних документах. Визначено елементи облікової політики в частині амортизації в розрізі організаційної, методичної та технічної складових.