ЗАГАЛЬНА ЛОГІКА І ПРИНЦИПИ МОДЕЛЮВАННЯ МЕТОДИК КОНТРОЛЮ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ - Сухарева, Людмила Олексіївна; Стефківський, Віктор Михайлович; Христенко, Анна Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Стаття присвячена моделюванню методик контролю управлінських рішень за відповідними об’єктами та їх параметри. В основу розробки методик контролю покладено теоретичні основи формальної методології та принципи інформаційного моделювання.