СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ В ПІДПРИЄМНИЦЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ: ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД - Сивак, Олена Борисівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Проаналізовано вітчизняний та зарубіжний досвід соціальної відповідальності в підприємницькій діяльності.