РЕЗУЛЬТАТ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ПРОБЛЕМ ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ ТА КОНТРОЛЮ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ - Романчук, Катерина Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Проаналізовано науковий результат дисертаційних досліджень, проведених в Україні та Російській Федерації з проблем обліку, аналізу та контролю матеріальних ресурсів.