ДОГОВІРНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ФАКТОРИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: ОБЛІКОВО-ЮРИДИЧНИЙ АСПЕКТ - Орлова, Олена Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Визначено природу і характеристику договору факторингу; виявлено особливості суб’єктного складу і предмета договору, детально визначено права сторін; встановлено співвідношення договору факторингу з іншими цивільно-правовими договорами.