ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКИЙ КОНТРОЛЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИКОНАННЯ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ ПІДПРИЄМСТВА ТА ФАКТІВ ЇХ ЗМІНИ: МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД - Мушинський, Вадим Валентинович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Здійснено порівняння існуючих підходів до послідовності проведення внутрішньогосподарського контролю операцій із забезпечення виконання та зміни зобов’язань підприємства та сформовано методику контролю обраного об’єкта з урахуванням перевірки обґрунтованості та правильності відображення в бухгалтерському обліку фактів зміни зобов’язань.