НОВІ ТЕНДЕНЦІЇ В УПРАВЛІННІ ОБОРОТНИМ КАПІТАЛОМ ДЛЯ ЦІЛЕЙ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Орлов, Ігор Віталійович; Масловська, Анна Юріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглядаються проблеми ефективного управління оборотним капіталом в умовах обмеженості часового фактору виробництва.