ОСОБЛИВОСТІ ДОКУМЕНТУВАННЯ ОПЕРАЦІЙ З ДАВАЛЬНИЦЬКОЮ СИРОВИНОЮ МІЖ РЕЗИДЕНТАМИ УКРАЇНИ - Осницька, Наталія Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
У статті розглянуто порядок та особливості документального оформлення операцій з давальницькою сировиною, окреслено проблемні питання та запропоновано шляхи їх вирішення.