СУТНІСТЬ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ПРИБУТКУ ЯК БАЗИ ОПОДАТКУВАННЯ В УМОВАХ ІНСТИТУЦІЙНИХ ЗМІН - Лебедзевич, Яна Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
В статті здійснено порівняння економічного та бухгалтерського прибутку для визначення бази оподаткування податком на прибуток в умовах конфлікту інтересів держави та підприємства.