БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ЗВОРОТНОЇ ТАРИ ТА ПОДАТКОВІ НАСЛІДКИ ЇЇ НЕПОВЕРНЕННЯ - Михалків, Алла Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто особливості бухгалтерського обліку зворотної тари та податкові наслідки її неповернення.