ТЕОРІЯ АКТИВІВ І КАПІТАЛУ ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ПІДПРИЄМСТВА: CONDITIO SINE QUA NON - Легенчук, Сергій Федорович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розроблено теорію активів і капіталу зовнішнього середовища підприємства на основі розгляду зовнішнього середовища підприємства як предметної області бухгалтерського обліку.