НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ПОСЕРЕДНИЦЬКИХ ОПЕРАЦІЙ: АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ - Казарян, Генріх Генріхович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто питання нормативно-правового регулювання посередницьких операцій та встановлено недоліки законодавчої бази при обліковому відображенні даних операцій.