ДОДАНА ВАРТІСТЬ ЯК ОБ’ЄКТ АНАЛІЗУ СТАТИСТИЧНОЇ ЗВІТНОСТІ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ З ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ - Іваненко, Валентина Олександрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Обґрунтовано доцільність використання в комплексному економічному аналізі виробничої діяльності промислових підприємств показника “додана вартість” та розроблено методику його аналізу на основі даних статистичної звітності.