ГЛОБАЛІЗАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ЯК ФАКТОР ВПЛИВУ НА ЕКОНОМІЧНУ БЕЗПЕКУ: НЕОБХІДНІСТЬ ТРАНСФОРМАЦІЇ ЕКОНОМІЧНИХ СИСТЕМ В НАПРЯМІ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ - Грицишен, Дмитрій Олександрович; Лаговська, Олена Адамівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Аналізуються особливості впливу глобалізаційних процесів на розвиток соціально-економічних відносин та обґрунтовується необхідність їх трансформації в напрямі концепції стійкого розвитку.