ХАРАКТЕРИСТИКА ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВИХ ФОРМ ОБ’ЄДНАНЬ ПІДПРИЄМСТВ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ОРГАНІЗАЦІЮ ОБЛІКУ ВНУТРІШНІХ РОЗРАХУНКІВ - Гойло, Наталія Валеріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто окремі види організаційно-правових форм об'єднань підприємств та визначено їх вплив на організацію бухгалтерського обліку внутрішніх розрахунків.